Algemene voorwaarden

Wat u moet weten, is dat Knoop’s Brocante items uit grootmoederstijd en brocante verkoopt. Veelal gebruiksgoederen met een eigen verleden. Ze zijn niet meer 100% gaaf. Wij zijn van mening dat juist dat zijn charme geeft aan ieder object !

Prijzen:

 1. De prijzen en informatie over de artikelen staan bij de foto’s.  Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten/verpakkingskosten.
 2. Knoop’s Brocante kan niet aansprakelijk worden gesteld voor spel-& typefouten. Alle prijzen onder voorbehoud.

 

Bestelling:

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

 1. Bestellingen staan maximaal  7 dagen voor u gereserveerd. Indien uw betaling dan nog niet ontvangen is, ontvangt u een herinnering.
 2. Indien Knoop’s Brocante geen reactie van u ontvangt, gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.
 3. Verzendingen verlopen via Post.nl of Myparchel.

 

Betaling:

 1. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten/verpakkingskosten.
 2. U kunt uw betaling (bij verzending) binnen de termijn van 7 dagen voldoen via bank/giro.
 3. Bij afhalen rekent u het/de artikel(en) contant af.

 

Levering:

 1. Knoop’s Brocante zal met de grootste zorg de artikelen inpakken en verzenden. Knoop’s Brocante is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending van Post.nl of van Myparchel. Noch voor het eventueel zoek raken van de verzending.
 2. Indien er houtwormsporen aanwezig zijn, ontvangen de producten een anti-houtwormbehandeling met professioneel verdelgingsmiddel. Knoop’s Brocante kan echter niet garanderen dat de producten 100% houtwormvrij zijn.
 3. Knoop’s Brocante kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolg schade.
 4. Na ontvangst van uw betaling zal het artikel z.s.m. echter binnen 7 werkdagen naar u worden verstuurd.  Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Standaard probeert Knoop’s Brocante uw kleine bestelling als brievenbuspost te verzenden. Indien de bestelling niet meer als brievenbus post te verzenden is, zal Knoop’s Brocante uw bestelling als pakketpost verzenden. Let op:  Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor verpakkingsmaterialen. Dit voor extra zorg en veiligheid. Over dit bedrag wordt u altijd vooraf geïnformeerd. Verzenden wordt verzorgd door PostNL en/of MypParchel. Voor inzage in voorwaarden / levertijden en afmetingen etc. kunt u terecht op de website van PostNL of Myparchel.
 5. Levering geschiedt uitsluitend na betaling.

 

Retourzendingen:

 1. Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na ontvangst retour worden gezonden, uitsluitend na schriftelijk overleg (via e-mail info@knoopsbrocante.nl ).
 2. Het aankoopbedrag, zonder de verzendkosten, zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort. U dient de retourzending eerst aan Knoop’s Brocante per e-mail te melden. Knoop’s Brocante zal de retourzending bevestigen, waarna u de artikelen kunt versturen. De retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Knoop’s Brocante is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL of door Myparchel.

 

De retourregeling vervalt indien:

 1. de artikelen duidelijk gebruikt zijn op een ondeugdzame manier.
 2. de artikelen zijn gebroken/beschadigd door eigen toedoen.
 3. de artikelen niet in originele verpakking, waarin ze zijn ontvangen, retour worden gezonden.
 4. de retourzending niet op een juiste manier is gemeld.
 5. het artikel is aangeschaft op een markt en/of fair.
 6. het artikel is afgehaald op het vestigingsadres van Knoop’s Brocante

 

Wijzigingsrecht: Knoop’s Brocante behoudt zich het recht te allen tijde deze voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen.